Kalite ve Akreditasyon Süreçleri Kapsamında Öğrenci Farkındalığı Etkinliği Düzenlendi

Bölümümüz Birim Kalite ve Akreditasyon Komisyon’u tarafından bölümümüzdeki öğrencilere akreditasyon bilgi düzeylerini ölçmeye yönelik anket oluşturuldu.

28 sorudan oluşan anket sonucunda; öğrencilerimizin, kurumsal ve programsal akeditasyon kavramları, akreditasyonun eğitim kalitesi üzerindeki etkileri ve akreditasyon aşamaları hakkında bilgi ve farkındalık düzeyinin yetersiz olduğu tespit edildi.

Bölüm öğrencilerimizin bilgi düzeyi ve farkındalığının artırılarak, akreditasyon çalışmalarına katılımlarının artırılması amacıyla 24.11.2022 Perşembe günü “Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Lisans Eğitiminde Kalite ve Akreditasyon Süreçleri: Öğrenci Farkındalığı " konulu seminer gerçekleştirildi.

Resim

Bu içerik 28.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 219 kez okundu.